Toyo har ett brett sortiment av produkter som omfattar däck till personbilar, lättalastbilar, lastbilar, bussar, industri fordon och däck för de riktigt tunga sidan, dumpers, lastare m.m.
Toyo Tire & Rubber Group har blivit erkänt på marknaden som en i klassen ledande när det gäller att leverera produkter i högsta kvalitet. Amibtionerna är ligger dock högre än så, Toyo strävar efter att inte bara deras produkter utan varje del av ogransitonen håller samma höga kvalitet som däcken.

Michelin är det franska däckmärket med lång historia, företaget har funnits sedan 1889, idag är det inte många har lyckats missa vad Michelin sysslar med. Michelin utvecklar och producerar däck till alla typer av fordon. Konstant nyutveckling och forskning har givit upphov till "overträffad körgljädje, presetande och säkerhet" Ett exempel är Michelins Energy däck som är utvecklat för att rulla väldigt lätt mot underlaget och bidrar därmed med minskad bränsleföbrukining och spar på miljön i form av minskade utsläpp.

MARSHAL är ett fabrikat som tillverkas av KUMHO i Korea och därav likheterna i mönster mellan KUMHO och MARSHAL. Däcken tillhör mellansegmentet på marknaden och fabrikatet finns till PV, LLV, SUV och LV för både sommar och vinterbruk (dubb och friktion).

NEXEN (tidigare ROADSTONE) tillverkas i Korea och är en uppstickare på den svenska marknaden i den övre delen av det lägre segmentet. ROADSTONE och NEXEN är i grund och botten samma fabrikat men skillnaden är att NEXEN är namnet på lågprofil däcken i UHP serien medan ROADSTONE är fabrikatet för de övriga däcken. Fabrikatet tillverkas för PV, LLV och SUV och samtliga däck kan karaktäriseras som ett däck som ger ett bra värde för pengarna. Finns för både sommar och vinterbruk (dubb och friktion).

AGIP Proffsens smörjmedel sedan 1926